about

Ett snabbt hej & välkommen – om Vardagskollektivet.

Jag som driver Vardagskollektivet heter Ida Gustafsson – en kreativ och aningen förvirrad fröken som trivs bäst med en kaffekopp i handen. Huserar högt uppe under takåsarna i en tvårummare i en liten stad i norra Dalsland. Jag är hemmakär, möjligen något introvert och gillar att klura och tänka. En klassisk estet i hjärta och själ. Jag visslar mer än jag pratar och jag tar fortfarande i hand och niger trots att jag är 36 år fyllda. Här tar jag er med på loppisrundor, ni får höra mig prata lyriskt om mina senaste fynd och ni får ta del av min krokiga resa till en så bra och hållbar tillvaro som möjligt. 

Med detta vill jag säga ett snabbt hej och välkomna er till mitt lilla hörn av världen. Jag hoppas att jag kan inspirera er en smula. Kanske har ni något ni vill dela med er av? 

Vill ni veta mer och hänga med mig på daglig basis, då föreslår jag att ni hoppar över till @vardagskollektivet på Instagram. Skriv ett par rader vettja – jag vill veta mer om vilka ni är! 

Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *